Review: Squidoo Geheimen

Via ons contactformulier kregen we een verzoek om een product te reviewen. Het ging om Squidoogeheimen van ene Jean. Aangezien wij wel eens wat gehoord hebben van Squidoo, maar nog niet veel ervan gezien hebben, leek het ons wel OK om dit aanbod te accepteren. Squidoo. Valt er nou geld mee te verdienen en kan je er financieel onafhankelijk mee worden? šŸ˜‰
Lees snel verder wat wij van Squidoo geheimen vinden.

Wat is Squidoo?
Squidoo is een netwerk waarbij iedereen een eigen pagina aan kan maken. Zie het als een soort versimpeld blognetwerk. Door veel unieke content hoopt Squidoo veel bezoekers te trekken en dat lukt ze aardig. Het is een netwerk dat voornamelijk op de Engelstalige bezoekers gericht is en er valt ne als alle content netwerken die veel bezoekers trekken geld mee te verdienen. Je moet alleen even weten welke basismethode en welke twist op deze basismethode je moet gebruiken voor optimale winst.

De verkoper(s)
In de e-mail naar ons gericht hadden we te maken met ene Jean. Uiteraard niet de echte naam, maar het lijkt er wel erg op. Na heel kort speurwerk zien we dat het om ene John gaat. Hij heeft een redelijk aantal sniper websites (kleine websites gericht op een enkel keyword met een affiliate link. A la Internetgeheimen van JP). Zoals zijn accent in de film op zijn salespage al doet vermoeden komt hij uit Rotterdam.
We vinden een linkedinprofiel, maar kunnen niet direct zeggen of deze fake is of niet. Het bedrijf dat alleen via de disclaimer gecommuniceerd wordt is Inet Media Care. Een reclame bureau. Dit bureau staat netjes bij de KVK vermeld en deĀ adresgegevensĀ kloppen ook met de gegevens die wij vonden.

Wat claimt de verkoper?
De verkoper claimt dat je met Squidoo (het maken van Squidoo lenses) redelijk makkelijk ā‚¬150,- per dag kunt verdienen. Net als veel marketeers claimen heb je voor de methode van Jean geen technische kennis nodig en kost het je niets behalve een beetje van je tijd. 1 a 2 uur per dag zal voldoende moeten zijn om binnen 12 maanden meer te verdienen dan je zelf het afgelopen jaar gedaan hebt. Toch durft hij geen garanties te geven over het te verdienen bedrag. Dit is uiteindelijk toch afhankelijk van de inzet van jou als klant en uiteraard de toekomst van Squidoo.

Wat krijg je?
Squidoo geheimen bestaat uit een ebook waarin exact beschreven staat hoe je een winstgevende Squidoo lenses kan maken. Alles in het ebook staat goed beschreven en is naar onze mening ook goed te volgen voor de beginner.Natuurlijk zijn er een aantal bonus ebooks te vinden in het pakket. Dit zijn er drie:

 1. HTML Codes: Hierin staat eigenlijk alleen hoe je een randje om een item kunt krijgen in een kleur. Verdere HTML Codes ontbreken, dus verwacht niet dat dit een basiscursus HTML is. Er staan wel links in naar basis HTML die je in Squidoo kan gebruiken.
 2. PR Backlinks: Dit is een lijst met een redelijk groot aantal Wiki pagina’s waarbij je een link naar jouw squido pagina kan maken. Dit om deĀ populariteitĀ van jouw Squidoo lens te vergroten. Let er wel op dat ze niet gerelateerd zijn aan jouw onderwerp en waarschijnlijk al vol gespammed zijn met andere links. Dit soort lijsten worden vaak wekelijks geupdate en dat is niet voor niets ;). Jean heeft er echter een statische PDF van gemaakt die niet geupdate wordt.
 3. Outsourcing: Dit ebook gaat voornamelijk over het uitbesteden van teksten schrijven en lenses maken via Fiverr.com Ook staan er een paar andere aangeraden websites in. Let er op dat het uitzoeken van een goede outsource bron je ook genoeg tijd kost.

Wat vinden klanten?
We kunnen weinig echte klantervaringen vinden. Diegene die we kunnen vinden lijken fake, of staan vol met affiliate links. Dat is natuurlijk te verwachten tegenwoordig, want positieve verhalen zonder affiliate link lijken teveel moeite en social proof is belangrijk. Daarom worden er veel reacties gefaked. We hopen dat we nog wat reacties in de vorm van onderbouwde ervaringen onder deze review krijgen šŸ˜‰

Squidoo Geheimen

Squidoo Geheimen

Wat is de prijs?
De prijs van Squidoo geheimen is ā‚¬37,-. Voor een ebook zou dit iets aan de hoge kant kunnen zijn, maar voor ongeveer 40 pagina’s aan tactiek en 40 pagina’s aan screenshots met duidelijke uitleg (80 pagina’s totaal) is deze prijs prima.

Eindoordeel
Het product Squidoo geheimen zit netjes in elkaar. Alles wordt duidelijk uitgelegd en je wordt letterlijk stap voor stap aan je handje meegenomen bij het maken van een optimale Squidoo lens. Alles is netjes met screenshots uitgebeeld en er wordt precies gezegd wat je wel en wat je niet moet doen. Op dat vlak heb je dus alles wat je nodig hebt om een leuk bedrag per dag of maand met Squidoo lenses te verdienen. Wees je er echter van bewust dat het geld verdienen via externe websites niet erg solide is. Vaak worden deze netwerken in verloop van tijd volgespamt om er geld mee te verdienen en dit leidt uiteindelijk tot de ondergang van de website en jouw inkomsten. Onze tip is: Maak er gebruik van zolang het kan, maar zodra je ziet dat je inkomsten gaan dalen, ga dan op zoek naar een nieuw netwerk waar je een twist van deze methode kan toepassen.
Squidoo geheimen kan hier een goede basis voor zijn, maar het principe blijft altijd hetzelfde. Zoek een goed keyword, maak er een content pagina over en zet je affiliate link onder. Optimaliseer het en je kan op elk netwerk geld verdienen. Makkelijk en snel is het echter niet. Het blijft altijd veel werk om het te doen en te optimaliseren. Dit geldt ook voor Squidoo geheimen. Ook al besteed je het uit, dan nog ben je bezig met optimaliseren en analyseren om de inkomsten zo hoog mogelijk te krijgen.
Voor ā‚¬37,- is het een leuk product om een extra manier van inkomen genereren te proberen.

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

2 reacties op “Review: Squidoo Geheimen

 1. Ik heb squidoo geheimen aangeschaft, maar nu blijkt er nogal wat te zijn veranderd sinds de cursus is opgemaakt. Hierdoor ben ik in de problemen gekomen op het moment dat ik mijn lens wilde publiceren. Ik krijg 2 waarschuwingen te zien en heb geen idee wat ik moet doen om deze op te lossen. Vervolgens probeer ik contact te leggen met squidoo geheimen om om hulp te vragen. Er wordt echter totaal niet op de email gereageerd. Er staan in de cursus 2 email adressen, 1 voor vragen en 1 voor het insturen van een review. Ik heb beide geprobeerd, zonder succes. Zelfs via het contact formulier op de website krijg ik geen contact. Slechte zaak.

  • Hi Ginie,

   Ik ben de eigenaar van Squidoo Geheimen, mijn oprechte excuses. Klantenservice en product kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, de reden dat we de laatste weken niet meer op emails gereageerd hebben, is omdat we midden in een product creatie zaten. Dit vergt nogal wat energie en tijd, en hebben dan ook niet meer op de emails gelet.

   Squidoo Geheimen gebruikers hebben 2 dagen lang een fikse korting kunnen krijgen op ons nieuwe product. Squidoo Geheimen is dan ook off-line gehaald door de absurde updates van Squidoo. Wij stonden daar niet langer meer achter…vandaar onze keuze.

   De kortings actie is afgelopen, maar als je interesse hebt in ons nieuwe product Ginie, dan maken we voor jouw graag een uitzondering, om het een beetje goed te maken. Nogmaals excuses….

   Mvg John

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending