Review: Ecovers plus van Remon Verburg

Ben je benieuwd hoe alle PayPro productmakers van die fancy afbeeldingen maken van ebooks, ebook covers, DVD pakketten? Je zou verwachten dat ze dit via Photoshop doen, maar hoe precies? Geen idee natuurlijk. Geen zin of geen tijd om me te verdiepen in hoe je een mooie Cover kan maken. Daarbij komt nog dat ik voor 5 euro een cover kan laten maken. Ik ben dan niet 100% tevreden, want het is maar 5 euro, maar toch. Ik heb er in het afgelopen jaar al wel 10 laten maken… Dit zou een monoloog kunnen zijn van jou, of iemand anders die zich bezig houdt het met creëren van online kennis producten. En uiteraard is er een oplossing voor jouw probleem. Al is het maar om je de tijd van deze monoloog keer op keer te besparen. Die oplossing is in de vorm van een stukje software, genaamd Ecovers Plus van de maker Remon Verburg.

De verkoper(s)
De Verkoper is Remon Verburg. We hebben al eens eerder een product van hem gezien, namelijk zijn verdienmodel. Hij heeft sinds onze review van dit product niet stil gezeten. Hij heeft zijn eigen bedrijf opgericht genaamd RV Internet Marketing. Remon is van het type marketeer “Als je Tell Sell wil zien, kijk je maar naar de Televisie!, ow jah jôh? Ja! jôh!”. Oftewel, geen onzin producten die of te duur zijn of niet zijn wat ze beweren te zijn, maar producten die doen wat ze moeten doen voor vaak niet al te veel geld. Ecovers PLUS maakt hierop geen uitzondering.

Wat claimt de verkoper?
Remon doet maar een paar claims op zijn salespage voor Ecovers Plus. Dat zijn de volgende: Bespaar tijd en geld met Ecovers Plus. En vergeet niet dat je covers er nog wat professioneler uit zien ook. Meer sales? Dat is dan mooi meegenomen!. Geen gouden bergen, maar gewoon de feiten over het product en daar houden we van.

Cover PLUS

Cover PLUS

Wat krijg je?
Het Ecovers Plus product van Remon bestaat uit de volgende onderdelen:
De software Ecovers PLUS: Met deze software kun je eenvoudig Covers maken zonder dat je een dure Photoshop licentie aan moet schaffen. De software doet precies wat het moet doen en is niet te uitgebreid en ingewikkeld.
Wil je echter wat meer vrijheid en ben je ook een beetje goed in Photoshop? Dan heeft Remon in zijn bonus een aantal PSD templates toegevoegd. Deze kan je met Photoshop gebruiken en als je dat wil zelf aanpassen tot jouw optimale cover eruit komt.
Voor zowel Ecovers PLUS als de PSD bestanden is een handleiding toegevoegd. Ook heeft Remon een korte handleiding gemaakt hoe je de PSD bestanden kan gebruiken zonder Photoshop, namelijk met Paint.NET. Wij zijn al jaren fan van Paint.Net voor het snelle en lightwight werk. De PSD bestanden die Remon extra toegevoegd heeft zijn echter wel redelijk basic. Je kan wat velden aanpassen en er ontstaat dan een simpele 2d Cover. Er zijn Photoshop producten verkrijgtbaar die nog extra acties bevatten om de covers mooi 3D te maken. Dit vinden we een gemis in de templates van Remon. Met de Ecovers PLUS software kan dit echter wel, dus dat maakt het geheel nog tot een mooi plaatje 😉

Wat vinden klanten?
Om eerlijk te zijn kunnen we zo goed als geen ervaringen van deze software vinden. Zowel de Nederlandse versie als de Engelse versie geven geen resultaten in oprechte ervaringen. We zien wel een aantal affiliate links met 100% positieve reviews erboven (Want eigenlijk is dat bijzaak bij de koop nu!! knop 😉 ) die niets noemen van de goedkopere Engelse versie. Ook Remons eigen blog heeft geen reacties op de post over deze software. Toch denken we wel dat Ecovers PLUS een prima stukje software is voor iemand die snel een cover wil hebben.

Wat is de prijs?
De prijs is redelijk laag. Voor de PSD Acties die we op andere website zien moet al snel 50 dollar neergelegd worden. Remon biedt zijn totale pakket echter aan voor €19,- euro. Dat vinden we een prima prijs voor dit hele pakket. Het is welliswaar reseller softwarre, dus Ecovers PLUS heeft hij niet zelf gemaakt, maar toch. Een mooi prijsje voor dit pakket met makkelijke uitleg. We moeten er wel bijvertellen dat als je alleen de software wil hebben zonder extra uitleg in het Nederlands en PSD templates die Remon als extra bonus toegevoegd heeft, je op http://www.ecoversplus.com/ de software voor $10,- aan kan schaffen. Dat scheelt een stuk in de prijs, maar hiervoor heb je niet de toegevoegde waarde van Remon’s bonussen.

Eindoordeel
Remon heeft met zijn Ecoverrs PLUS een makkelijk pakket neergezet voor een behoorlijk lage prijs. OK hij heeft het product zelf niet gemaakt (het is een resell van http://www.ecoversplus.com/) , maar hij heeft wel gezorgd voor de extra Nederlandse handleiding (filmpjes) voor ECovers PLUS en een bonus toegevoegd met zijn Photoshop templates. Het is en blijft een leuk product dat doet wat het moet doen. Leuk uitziende covers maken en hiermee tijd en geld besparen. Is je Engels niet toereikend, dan raden we je aan iets meer geld neer te leggen voor de versie van Remon. Deze bevat duidelijke Nederlandse uitleg en Remon staat altijd klaar voor ondersteuning. Wil je echter weinig geld uitgeven en is Engels geen probleem voor je, dan raden we je aan even de Engelse versie te bestellen. Dat scheelt je toch snel €10,- euro. Kun je weer 2 Five of Fiverr gigs voor aanschaffen 😉

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending