Review: CPAgeheimen van Erik de Vries

Erik de Vries benaderde ons in een e-mail dat hij een product heeft gemaakt over CPA (Cost Per Action) en onze interesse werd gewekt met de zin: “Ik ben namelijk boos, vooral op JP en CK”. Erik werd al wat ongeduldig toen we eerst een review over Cunjabo online plaatsten en niet een review over CPAGeheimen, want CPAGeheimen zou in zijn ogen zeker 5 sterren krijgen. Dat zullen we nog wel eens zien Erik. We zijn zijn product gaan bekijken en we waren oprecht verrast.

De verkoper(s)
De verkoper is Erik de Vries en hij komt uit Terschelling. We kunnen weinig informatie vinden, behalve een paar domeinen welke op zijn naam geregistreerd staan. Hij lijkt initieel uit Velsen te komen en is verhuisd naar Terschelling. CPAGeheimen wordt in iedergeval uitgegeven door een bedrijf AEIT MEDIA. Dit is een software bedrijfje welke netjes geregistreerd staat bij de KVK en gevestigd is in een woonhuis.

Wat claimt de verkoper?
De verkoper beloofd wekelijkse uitbetalingen, direct resultaat. Verder zijn er niet echt directe claims van bepaalde bedragen, alleen dat je er geld mee zult gaan verdienen tot het eind van de intro video. Dan wordt het bedrag van 200 euro per dag genoemd. Dat klinkt natuurlijk, maar op de vervolgsalespage wordt netjes verteld dat er investeringskosten aan verbonden zijn en dat de bedragen afhankelijk zijn van jouw eigen inzet. Het is dus niet een cursus die je na aanschaf slapend rijk laat worden. Wel beweert Erik dat je met CPA alle problemen die je met niche websites wel hebt, denk bijvoorbeeld eens aan Google en zijn nukken.

CPA Geheimen

CPA Geheimen

Wat krijg je?
CPA Geheimen bestaat uit een aantal video modules. De kwaliteit van deze video’s is prima. Bij sommige video’s krijg je ondersteunende links of documenten meegeleverd. Lten we de modules eens bekijken.
Basics:Deze module kun je eigenlijk zien als startup. Voor beginners die nog nooit wat met CPA gedaan hebben is deze vereist. Erik leert je hoe je de volgende zaken: VPS instellen,domeinnamen, Prosper 202, CPA netwerken, anoniem surfen en demografisch onderzoek.

Daarna pas begint het echte werk met de volgende modules
Module 1 Introductie; In deze globale introductie krijg je te horen wat je in deze cursus gaat leren en waarom er voor de combinatie Facebook en CPA gekozen is.
Module 2 Offers kiezen; behandeld welke offers je moet kiezen en waarom. FBCPA geheimen richt zich maar op 1 type orders, omdat deze niet tijdgebonden zijn en er altijd vraag naar is. Erik neemt je stap voor stap mee in de keuze van welke offer de grootste kans van slagen heeft.
Module 3 Campagne opzetten;Hier wordt alles besproken over je afbeeldingen zoeken voor je CPA campagne tot het instellen van Prosper 202 en je CPA offer daadwerkelijk op facebook zetten.
Module 4 Optimaliseren Creative: Deze module is niet groot en had wat ons betreft wel iets meer uitgebreid mogen worden. Er worden 3 punten besproken uit een powerpoint, maar zoals er in het merendeel van deze cursus daadwerkelijke meekijkvoorbeelden zijn, ontbreken die hier.
Module 5 Tips en tricks; Deze tips en tricks zijn wat ons betreft niet echt een grote toevoeging. Tijdens de curus zijn de punten die hier behandeld worden al voorbij gekomen en dit kan eigenlijk alleen als een soort herhaling gezien kan worden van een paar belangrijke onderdelen. De titel is wat ons betreft een beetje misleidend.
Module 6 VIP+: Voor deze module moet je extra betalen. Hier worden een aantal live CPA offers behandeld die je direct over kan nemen. De graphics en teksten voor deze CPA offers worden je aangeleverd dus je kan er direct mee aan de slag. Erik neemt je stap voor stap mee in het proces om je campagne live te krijgen. We zien hier helaas geen resultaten van zijn testruns.
Bonussen
– Korting op Panda’s en pingguins ontmaskerd van Eric Dieperink en Martin Verlaan (de prijs wordt dan €29,- )
– Facebook Ads coupon van 50 euro
– OPL methode: The other peoples list methode. Deze bonus gaat over een andere manier van geld verdienen. Het principe is simpel: Je koopt je plekje in een grote mailinglijst van andere mensen en promoot je product of een affiliate product hier. Het is een korte module die even de basics behandelt. Puur om je er kennis mee te laten maken. Er wordt niet diep ingegaan om de materie, maar toch leuk dat Erik ons even aan deze methode laat snuffelen.

Wat vinden klanten?
Direct na de review aanvraag kregen we een 5 sterren review binnen van een gebruiker. Aangezien niemand nog wist dat we een review gingen doen van CPA Geheimen vinden we dit iets te opvallend. We hebben de review onder bij de reacties geplaatst. Als we op internet gaan zoeken vinden we veel positieve reacties. De cursus heeft inhoud en is behoorlijk compleet. Weinig om ons zorgen over te maken voor deze cursus dus.

Wat is de prijs?
De prijs is €67 euro en dit is een eenmalig bedrag. Hier komen nog een aantal extra kosten bij om het hele plan in werking te stellen, maar die worden op de salespage in de video genoemd voordat je daadwerkelijk het product aanschaft. Ook het kopen van advertenties, waar dit systeem op gebaseerd is, kost natuurlijk geld. Hoeveel dat is, is erg afhankelijk van je target audience binnen facebook. De €67,- euro is niet veel voor een cursus als deze. We zien soortgelijke cursussen voor zelfs €100 tot €200 euro (€97 of €197 euro 😉 ) en daar komen vaak nog verborgen kosten bij. Hou er wel rekening mee dat je nog minstens 100 euro meer kwijt bent om alles optimaal te krijgen.

Eindoordeel
Het kon ons niet ontgaan dat er redelijk wat informatie herhaald werd uit het VIP Coaching pakket van JP. Dit kan zijn omdat JP en Erik het van dezelfde Amerikaanse bron hebben, maar we vermoeden dat Erik de VIP cursis van JP gezien heeft. Hoewel het er erg op leek dat Erik de VIP cursus van JP gezien heeft, heeft hij ons op het hart gedrukt dat dit niet het geval is. We kregen hier sterk de indruk van, maar Erik geeft een andere invalshoek aan het CPA gebeuren, namelijk CPA campagnes via Facebook. De cursus is behoorlijk compleet. Alles wordt netjes uitgelegd en ook veel details worden behandeld, We hadden alleen de impressie dat na Module 3 de informatie een beetje op was. Na Module 3 wordt de nieuwe informatie die gegeven wordt schaars en worden de modules heel kort. Het lijkt er wel op dat zijn product zo snel mogelijk online moest na module 3.
Toch maakt Erik dit ruimschoots goed met zijn VIP gedeelte (moet wel voor betaald worden, maar is niet veel) en bonussen. Een ander ding dat ons opviel aan de video’s is dat Erik zich nog niet echt een houding weet te geven voor de camera, en dat zodra er een powerpoint in beeld is er een statig voorgelezen verhaaltje te horen is. Dat vinden we wel jammer, want we merken dat als Erik zelf aan het klikken en vertellen is hij veel meer ontspannen overkomt. Hij weet waar hij het over heeft en weet die informatie (als hij niet in beeld is) erg goed over te brengen. Hij heeft dus gelijk gekregen en we geven hem 5 sterren 🙂

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

11 reacties op “Review: CPAgeheimen van Erik de Vries

  • Klopt eef! Bedankt voor de snelle reactie! We hebben het gelijk aangepast. De ljnk in de mailinglijst wordt netjes naar de goede url gestuurd!

 1. Een maand geleden heb ik de eerste cursus van Erik de Vries aangeschaft. Na een aantal ervaringen met “rijkmakende” internetmarketing cursus programma’s, die suggereren dat je met een minumum aan kennis en ervaring(“Kijk naar ons” zeggen de promotors) ongeveer slapend rijk kunt worden, is het programma van Erik de Vries een eye-opener.
  In tegenstelling tot vele andere aanbieders van cursussen, voel je achter Erik een man van veel kennis en ervaring en last but not least een betrouwbare realist!
  Hij bouwt het cursusprogramma zeer ordelijk en overzichtelijk op en laat je rustig kennis maken met de wereld van internetmarketing. Zijn video’s zijn heel duidelijk en stap voor stap te volgen. Met rustige en aangename stem loodst hij je van onderdeel naar onderdeel. En mocht je toch een beetje vastlopen, of iets missen, dan is Erik steeds paraat en bereikbaar binnen 4 uur en reikt hij op dezelfde rustige en motiverende wijze je de ontbrekende stukjes aan.
  De realist Erik weet dat je in dit leven niets zo maar aan komt waaien en door zijn overtuigende wijze van kennisoverdracht, pieker je er geen moment over om af te haken.
  Het gevoel en de overtuiging groeien namelijk naarmate de cursus vordert, dat je hiermee iets waardevols binnen je bereik heb wat zijn vruchten zeker zal gaan afwerpen.
  Ik heb in 1 maand tijd meer geleerd dan in 1 jaar tijd van zoeken en proberen op dit gebied, met gevoelens van twijfel en onzekerheid. Vertrouwen is een onmisbare schakel die je zult moeten hebben tussen je gewenste doel en het materiaal dit te bereiken. En dat is wat ik voor het eerst heb ervaren met een cursus internetmarketing. En voor het cursusgeld van € 67,- krijg je absoluut meer en betere waar.
  Voor iedereen die een goede opstart zoekt in de internetmarketing, met reëel haalbare resultaten binnen een maand, is dit programma CPAgeheimen een absolute aanrader!

 2. Ik vind de cursus van Erik erg prettig om te volgen. Hij spreekt heel duidelijk en de beelden zijn prettig. Wel raad ik je aan om eerst alle video’s eens goed te bekijken alvorens je daadwerkelijk aan de slag gaat. Er komt namelijk flink wat theorie op je af. Dus bekijk alle video’s eerst zonder zelf mee te doen.
  Ga dan de eerste module nog eens goed bekijken en voer dan alles stap voor stap uit wat er in de video’s bekeken wordt. Daarna kun je met het echte werk beginnen, het zoeken van offers en het maken van advertenties met behulp van de video’s die in de volgende modules komen. Op deze manier zul je zeker goede resultaten behalen.

  ps: en dat de houding van Erik voor de camera niet 100% perfect zou zijn volgens de review, is mij niet eens opgevallen. Dus dat valt wel mee. Ikzelf zou me ook niet zo op mijn gemak voelen voor een camera, dus Erik heeft het wat mij betreft prima gedaan!

 3. Ik heb ook de cursus van Erik aangeschaft en ik vind het allemaal heel duidelijk! De video`s worden goed uitgelegd, zeker als je geen verstand van internet heb.
  ik heb Erik ook per mail benaderd en ik krijg altijd en zeer snel antwoord van hem.
  Hij geeft dan ook tips weg die niet in de cursus besproken worden.
  En voor de prijs van 67 euro hoef je het helemaal niet te laten.
  En je kunt dan direct aan de slag!

 4. 2 weken geleden ben ik begonnen aan deze cursus. ik had in het begin erg weinig verwachting, omdat ik al product na product heb geprobeerd en er wel van heb geleerd maar nooit een steek verder ben gekomen

  de cursus van erik de vries is echt een leerzame. vol met informatie en stap-voor-stap uitleg wat je moet doen en waar je iets vandaan kan halen. echt fantastisch, ik heb hier nieuwe dingen geleerd die ik in andere curssen voor meer geld niets eens te weten krijg.

  daarnaast had ik moeite met de fundering aanmaken. een bedrijfswebsite opzetten om me aan te melden bij CPA netwerken. ik kon niet geloven dat hij beloofde binnen 8uur te reageren, maar nadat ik hem zelfs telefonisch kon bereiken en rustig een gesprek kon voeren was ik helemaal om. hij heeft me fantastisch geholpen en zelfs nog advies meegegeven die me kijk op internet marketing heeft veranderd.

  zijn cursus is echt een aanrader, en heel erg leerzaam om te volgen en dat voor een klein bedrag wat het zeker waard is.

 5. Oke! Dus cursus van Erik is goed en wordt netjes uitgelegd, maar ik lees geen resultaten van deze cursus. wat heeft deze cursus opgeleverd na twee of één maand?

 6. Beste,

  Deze cursus is nu namelijk offline. Is het mogelijk om deze cursus alsnog te verkrijgen? Of contact opnemen met Erik de Vries?

  Mvg,
  Davy

  • Hallo Davy,

   Het enige adres dat bij ons bekend staat is info [ @ ] cpageheimen.com. De website doet het inderdaad niet meer, maar het zou ons niets verbazen dat hij de mailbox hierachter nog we af en toe inkijkt.

 7. In herfst 2023 komt er een nieuwe CPA GEHEIMEN 3.0 CURSUS.
  HIERIN BEHANDEL IK DE NIEUWSTE TECHNIEKEN, TRACKING ANNO 2023, Dos & Don’ts, Heavy Inside Intel, en nog veel meer!

  Groet, Erik (CPA MARKETING MASTER)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending