Review: Hoe word ik rijk (Eric Dieperink en Martin Verlaan)

Een tijd terug weden we benaderd door Martin Verlaan om weer een product te reviewen. Dit was het een product met de titel Hoe Word Ik Rijk? Aangezien we al eerder producten van dit duo gereviewed hebben waren we wel benieuwd welk product ze op dit moment de markt op gegooid hebben. Toen we de salespage bekeken en er een aantal mooie beloftes gedaan werden, waren we uiteraard geinsteresseerd.

De verkoper(s)
De verkopers van dit product zijn Eric Dieperink (voor de marketing) en Martin Verlaan (de ontwikkelaar van de twee). In de video viel het ons op dat het goed gaat met Eric 😉 Minstens 10 kilo beter dan eerdere beelden die we van hem vonden. Het duo kennen we van producten als Cunjabo en Artikel Tornado en het duo zet elke paar maanden wel een product in de markt. Vaak zelf gemaakte software, of bestaande principes die verbeterd worden. Je weet in ieder geval dat je iets semi-unieks in handen hebt als je een product van deze twee koopt.

Eric en Martin

Eric en Martin

Wat claimt de verkoper?
Eric en Martin beweren dat ze van een anonieme Youtube expert een algoritme aangeboden kregen waarmee elke Youtube film die ze uploaden binnen een paar weken een enorm aantal views krijgt. Ze doen een bewering dat zolang je maar views krijgt er uiteindeindelijk een bepaald percentage van deze views gegarandeerd bij je koopt. Uiteraard worden er grote vissen voorgehouden van behoorlijke bedragen die je per dag kunt verdienen. Dit blijkt in veel gevallen vaak niet haalbaar te zijn, maar er wordt ongetwijfeld geld verdiend.

Wat krijg je?
Het Hoe word ik rijk pakket (Exclusief upsells) bestaat uit een stukje software waarmee je heel makkelijk woordcombinaties kan vinden voor youtube video’s. Denk hierbij aan de titels, beschrijving en de tags die bij elke video aanwezig zijn. Zoals elke Youtube gebruiker weet zijn deze, mits goed ingezet, onmisbaar voor een goede ranking binnen Youtube.
De software werkt gemakkelijk en alle informatie voor gebruik is meegeleverd. Eventuele vragen worden snel door Martin beantwoord.
Het stukje software wordt geïnstalleerd (uitgepakt) op je lokale PC in de map waar je downloads terecht komen. Dit kan voor verwarring zorgen, aangezien je alleen maar de melding krijgt dat het programma geïnstalleerd is.

In het kort gezegd moet dit stuk software ervoor gaan zorgen dat de video’s die je op Youtube upload de perfecte combinatie van keywords krijgt waardoor het aantal views op de video’s enorm groeit. Met dit grote aantal views kan je, d.m.v. het plaatsen van affiliate links bij deze video’s, geld verdienen. De bedragen die op de salespage genoemd worden zijn eventueel haalbaar, maar naar ons idee moet je dan wel de hele dag door video’s uploaden 🙂 (Het is maar wat je hobby is en uiteraard kan dit uitbesteed worden. )
Het pakket kent een aantal bonussen die je gratis krijgt. Dit zijn: Cunjabo Academy (Zie de review) , Panda’s en Pinguins Ontmaskerd (review) en Vet Makkelijk Geld. Dit laatste product lijkt sterk op een afgeleide van de Internet Marketing Blauwdruk (review) en bestaat uit een aantal video’s over verschillende manieren van Internet Marketing. De upsell Grof Geld Geheim zullen we voor het einde van het jaar in de review brengen 😉

Youtube SEO Blaster

Youtube SEO Blaster

Wat vinden klanten?
We hebben tot nu toe nog geen reacties van klanten gevonden. De reacties van andere producten uit het verleden waren over het algemeen niet negatief, dus dat zegt wel iets over de stroom producten die dit duo op de markt zet.

Wat is de prijs?
De prijs van het product Hoe Word ik Rijk is €67,- Voor een stukjes software is dat niet veel. Software kost over het algemeen meer, omdat het simpelweg meer kennis en tijd kost om te ontwikkelen. De prijs is dus prima en het lijkt een beetje op de prijs van bijna alle andere producten van Martin en Eric. Doordat er behoorlijk wat gratis producten bij zitten is het eigenlijk een koopje te noemen.

Eindoordeel
Hoewel we een beetje twijfels hebben bij Youtube marketing van tegenwoordig en het rippen van keywords en video’s van anderen, vinden we wel dat Eric en Martin weer een leuk product hebben neergezet. De combinatie van de upsells met die product (en dan vooral Youtube Monetizer) maken het tot een leuk semi-geautomatiseerd proces waarbij je eigenlijk in een paar stappen veel makkelijk video’s op Youtube kan plaatsen. Wees je echter bewust van de Ban kwaliteiten van Youtube ;). De gratis bonusproducten van eerdere releases van Martin en Erik maken het een vrij compleet pakket waar enorm veel bruikbare kennis en software in zit. Voor de prijs van €67,- is het eigenlijk een koopje dat je niet mag laten liggen. Let er wel op dat de methoden die Eric en Martin gebruiken redelijk Grey Hat zijn (net binnen de randjes van wat verantwoord is qua marketing) en soms wat spammy over kunnen komen. Dit neemt echter niet weg dat er wel degelijk geld mee verdiend kan worden.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Zijn Eric Dieperink en Martin Verlaan te vertrouwen?
 • Zijn Eric Dieperink en Martin Verlaan  fraudeurs?
 • Is de Hoe word ik rijk? het geld waard, of is het oplichting?
 • Wat zijn de ervaringen met Hoe word ik rijk? van Eric Dieperink en Martin Verlaan?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Hoe word ik rijk? van Eric Dieperink en Martin Verlaan? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

4 reacties op “Review: Hoe word ik rijk (Eric Dieperink en Martin Verlaan)

 1. Hallo Dokan weer, allereerst wou ik even zeggen dat ik niet eens weet of jullie nog actief zijn…. hoop het wel… maar goed de vraag is eigenlijk meer een beetje openbaar… maargoed… Welke software raden jullie mij aan om dus geld te verdienen qua minisite, 100€ dag enz.? Ik heb namelijk momenteel geld nodig en wil niet te veel betalen, maar betrouwbaarheid(garantie misschien?) Zou ook wel fijn zijn 😉 bijvoorbaard dankt.
  Dokan

  • Hallo Dokan,

   We zijn zeker nog actief 🙂 Er is geen directe software die je snel 100 euro per dag laat verdienen. Deze droom kan je vergeten, want je moet hier waarschijnlijk minstens een half jaar voor bezig zijn en weten wat je doet om 100 euro per dag te verdienen. Als je begint moet je eerder rekenen op 100 euro per maand in plaats van 100 euro per dag. Hoewel veel salespages die laten geloven is dit niet echt haalbaar.
   Als je nu geld nodig hebt (en het lijk erop dat dat snel is), dan raad ik je aan om dit niet via internet marketing te doen. Hiervoor zal je eerst veel moeten investeren in tijd en vooral je kennis moeten vergroten, zodat je iet op kunt zetten dat geld oplevert. De gouden sleutel is: Zorg ervoor dat je meerwaarde biedt aan je klanten.

 2. bedankt dat U zo snel kon reageren, ik bedoelde eigenlijk meer openbaar welk product raad U mij aan? Denk dan aan betrouwbaarheid, garantie enz.?

  BVD. Dokan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending