Review: Starten als dropshipper (Remco van de Berg)

Dropshipping is een vrij lucratieve business en ideaal om mee te beginnen als je een eigen webshop wil. Het heeft een groot aantal voordelen voor de beginnende webshop eigenaar en zorgt ervoor dat je vrij weinig risico hebt bij het opstarten van je eerste of misschien wel je honderdste webshop. Natuurlijk heerst er nog veel onduidelijkheid voor veel lezers over dropshipping, maar daar wordt slim op ingespeeld in de kennisproducten branche. Er zijn een aantal aanbieders van informatie over dit onderwerp en Remco van de Berg is er één van. Zijn ebook “Starten als dropshipper” hebben we vandaag in de review.

De verkoper(s)
De verkoper van dit ebook is Remco van de Berg. Hij is met zijn bedrijf Online op Maat al een paar jaar bezig met online marketing en is naar eigen zeggen vooral bezig met het maken van webshops, al dan niet met dropshipping. Dit maakt hem een waarschijnlijke ervaringsexpert en dat kunnen we ook uit zijn boek halen. We zijn hem al eens eerder tegengekomen in de review over Jouw bedrijf op 1 in Google. Hier waren we niet ontevreden over.
We zien in de KVK gegevens een paar affiliate webshops voorbij komen en dat ziet er allemaal redelijk professioneel uit. Tot nu toe weinig om je echt zorgen over te maken.

Remco van de Berg

Remco van de Berg

Wat claimt de verkoper?
De ervaring leert dat Remco niet echt riscante beloftes gebruikt op zijn salespages. Ook bij zijn vorige product was dit niet het geval en deze keer zien we ook geen uitspraken die niet waargemaakt kunnen worden. Op zijn salespage belooft hij je alleen dat dropshipper zijn niet moeilijk is, als je maar de goede informatie tot je beschikking hebt en dat is het geval met zijn ebook.

Wat krijg je?
Het product Starten als dropshipper bestaat uit een ebook van 63 pagina’s die eventueel ook als paperback te bestellen is. In dit ebook staat netjes beschreven wat er allemaal bij komt kijken als je dropshipper wil worden. Zo goed als alles wordt behandeld in het ebook van het vinden van leveranciers, de mogelijkheden voor de verkoop en zelfs eventuele webshop optimalisatie. Ook gaat een groot gedeelte van het boek in op het promoten van je producten, zodat je in iedergeval een grotere kans hebt om mooie omzetten binnen te halen. Als kersje op de taart krijg je nog een lijst met dropshippers, maar het is aan te raden om zelf je dropshipper te vinden in verband met concurrentie.

Wat vinden klanten?
We kunnen helaas geen klant ervaringen vinden over het ebook van Remco. Dat is vaak positief, want negatieve uitlatingen zijn de dingen die je het snelst vindt en zelfs deze komen we nergens op het internet tegen. De reacties op zijn salespage zijn erg positief, maar iedereen weet dat negatieve reacties of opbouwende kritiek het niet haalt op een salespage;)

Wat is de prijs?
De prijs voor dit ebook is €19,97. Dit vinden we voor dit ebook een prima prijs. Er is ook een Paperback versie die €27,- euro kost. Hier krijg je alles wat in het digitale pakket valt bij, dus ook de PDF versie van het ebook. De prijs vinden wij prima voor het pakket.

Starten alks dropshipper

Starten alks dropshipper

Eindoordeel
Toen we de eerste 20 pagina’s van het ebook gelezen hadden, kregen we het idee dat het ongeveer dezelfde insteek zou hebben als het ebook van Tonny Loorbach over dropshipping. Dit bleek gelukkig niet het geval. Remco gaat veel dieper in op de stof en breidt de informatie zelfs uit tot een aantal goed beschreven manieren van het promoten van de producten die je te koop aanbiedt en wat webshop optimalisatie. Gelukkig maar, want het zou een beetje raar zijn als er twee aanbieders zijn die dezelfde informatie aanbieden, maar waarvan één het gratis doet. De informatie die Remco geeft is verreweg completer en gaat veel dieper in op de stof. Het is een makkelijk weg te lezen boek dat voor de beginnende dropshipper prima materiaal is. De naam zegt het ook al: Start je met dropshippen, dan is dit wat voor jou. Ben je al een tijdje bezig en weet je de ins en outs van dropshipping, dan heb je hier niets aan, maar dat wist je waarschijnlijk al voordat je deze review las.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Is Remco van de Berg te vertrouwen?
 • Is Remco van de Berg een fraudeur?
 • Is het ebook “Starten als dropshipper” het geld waard, of is het oplichting?
 • Wat zijn de ervaringen met Starten als dropshipper van Remco van de Berg?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Starten als dropshippervan Remco van de Berg? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

2 reacties op “Review: Starten als dropshipper (Remco van de Berg)

 1. Ik zou graag de paper back willen bestellen
  Omdat ik graag wil starten met dropshipper

  Waar zou ik die kunnen bestellen

  Vriendelijke groet

  RJ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending