Review: PPV Onthuld (Ricardo Anthonio)

PPV is voor velen die het geprobeerd hebben een ramp geweest. PPV staat namelijk voor veel mensen bekend als slechte non targeted traffic van dubieuze websites waar je eigenlijk niet je advertentie of naam aan wil koppelen. Veel bezoekers dus waar je weinig voor betaald en relatief weinig voor terug krijgt. Toch zijn er sommige methodes die beweren dat het toch rendabel kan zijn mits goed ingezet door de gebruiker. Ricardo is daar één van, maar of hij zijn verhaal waar kan maken? Lees snel verder.

De verkoper(s)
De verkoper van PPV Onthuld is dezelfde als die van Instagram Onthuld. De creativiteit is uiteraard te vinden in de naam ;). Ricardo J Andreas met zijn bedrijfje Convertu probeert het deze keer via een andere weg, namelijk PPV. Wil je iets meer weten van Ricardo, dan verwijzen we je naar de review van Instagram Onthuld. Wat betreft de professionaliteit van PPV Onthuld, er zit een bedrijf achter met een gewoon contactadres, dus in dat opzicht zit je redelijk safe. Er zijn echter van Instagram onhuld reacties geweest over het moeilijk terugkrijgen van het aankoopbedrag.

Ricardo Anthonio

Ricardo Anthonio van PPV Onhuld

Wat claimt de verkoper?
Ricardo doet in zijn salespages vaak beloftes van snel en makkelijk geld verdienen. Wij zijn daar altijd een beetje huiverig voor, aangezien deze beloftes vaak niet waargemaakt kunnen worden. De blofte van in 37 minuten van 25 euro 620 euro verdienen kan in ieder geval niet waargemaakt worden.

Wat krijg je?
PPV onthuld is een systeem dat gericht is op het PPV mechanisme met behulp van Popups. Iedereen kent ze en vindt ze irritant als ze al niet door popupblockers geblokkeerd worden. Met het basis pakket krijg je toegang tot alle basis informatie voor het opzetten van zo’n PPV opup campagne. Welk netwerk kan je het beste gebruiken en uiteraard Ricardo’s tips over welke affiliat eof CPA campages je moet gebruiken om zoveel mogelijk rendement te halen. De video’s zijn best uitgebreid en Ricardo legt alles duidelijk uit. Van het aanmelden bij een affiliate partij, tot het maken van popups en ze beschikbaar te stellen via het internet.
Als je het extra pakket (Reverse engineering) besteld krijg je nog eens drie extra video’s die je uitleggen hoe je via reverse engineering een zo efficient mogelijke PPV campagne op kan zetten.

PPV Onhuld

PPV Onhuld

Wat vinden klanten?
We zien tot nu toe nog geen reacties van echte klanten. Echte gebruikers ervaringen kunnen we alleen van onszelf geven en hiervan kunnen we zeggen dat wij niet overtuigd zijn. We hebben 10 campagnes opgezet met gerichte keywords waar veel op gezocht wordt, maar de Nederlandse markt lijkt voor het PPV network dat Ricardo aanraadt nog niet echt functioneel. Wij hebben ons account bij de PPV partij in ieder geval opzegegd na 3 dagen (en geen enkele view, maar wel een lager account saldo?). Het resterende bedrag dat je nog heb staan wordt dan automatisch weer teruggestort naar je creditcard of PayPal account.

Wat is de prijs?
De prijs van het geheel is slechts €27,-. Dit lijkt redelijk weinig, maar je moet niet vergeten dat je moet investeren in hosting, een domein en natuurlijk je storting in het PPV network. Dit bedraagt minimaal 200 dollar voor je eerste storting. Bedenk jezelf dus goed dat je er met de €27,- nog niet gelijk geld kan verdienen. Ook het extra pakket voor het reverse engineeren van de meest effectieve PPV campagne kost je nog wat extra, namelijk €67,- bovenop de prijs van €27,-

Eindoordeel
De vorige cursus van Ricardo viel niet echt in de smaak bij ons en hoewel hij een betere cursus neergezet heeft, zijn we ook deze keer niet overtuigd. De campagnes die neergezet worden krijgen bijna geen impressies op de Nederlandse markt. De kans is groot dat de internationale markt meer impressies op je popups opleveren, maar daarbij is de concurrentie ook hoger en kun je niet meer voor 1,5 cent per popup terecht. Hiermee valt ook de kracht van de methode weg. Wil je het proberen en ben je niet bang om wat geld te verliezen in het leren van de optimale manier, dan raden wee je deze cursus aan en een hoop trial en error en geld verlies. Wil je dit niet en zoek je een manier om snel rijk te worden? Ga dan niet mer Ricardo in zee, want ook met deze methode word je niet snel rijk. Voor niets gaat de zon op 😉

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Is Ricardo van PPV Onthuld te vertrouwen?
 • Is Ricardo van PPV Onthuld een fraudeur?
 • Is de cursus PPV Onthuld? het geld waard, of is het oplichting?
 • Wat zijn de ervaringen met PPV Onthuld van Ricardo ?

Heb je zelf ervaring met of vragen over PPV Onthuld? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

9 reacties op “Review: PPV Onthuld (Ricardo Anthonio)

 1. Nadat ik overtuigd was van het verhaal van de filmpjes van Ricardo heb ik het een kans gegeven en ben met hem in zee gegaan. Vol enthousiasme was ik zo goed als klaar om mijn campagne op te zetten maar tevergeefs. Daisycon had het volgende te melden: Geachte heer/mevrouw,

  Onlangs heeft u voor uw account: 

  ………..e@live.nl de website van http://www……….nl te laten keuren.Wij hebben uw media bekeken en helaas uw media afgekeurd.Beste publisher, Momenteel is Daisycon bezig alle aanmeldingen via de cursus “ppvonthuld.nl” af te keuren. Deze cursus heeft mensen een totaal verkeerd beeld van affiliatemarketing en het netwerk van Daisycon gegeven. Daisycon heeft inmiddels passende maarregelen genomen tegen de aanbieder van deze malavide cursus. Wij keuren het promoten via displayadvertising zoals u dit is voorgespiegeld absoluut niet goed. Er zijn talloze andere opties om op een juiste manier met affiliatemarketing bezig te gaan, we raden iedereen aan zich daar eerst eens in te gaan verdiepen. Affiliatemarketing is geen kanaal waar men even snel rijk kan worden. Daisycon heeft kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan.
  Met vriendelijke groet, Kind regards,

  Quality Control Bij de keuring houden we rekening met meerdere facetten, zo mag de content van uw website niet in strijd zijn met onze algemene voorwaarden. Ook moet u een goede omschrijving, een geldige domeinnaam en contactgegevens opgeven.U heeft niet aan een of meerdere van deze voorwaarden voldaan.Bent u van mening dat dit niet juist is, meldt u dan uw website opnieuw aan en vul de gegevens zo compleet mogelijk in.

  Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.Met vriendelijke groet,

  Het support team van Daisycon

  Bovendien moet ik bij leadimpact minimaal een bedrag van $1000 storten, ipv de beloofde minimale stortingsbedrag van $200! Ik ben weliswaar niet direct aan de slag gegaan maar heb eerst de traingsfilmpjes van 1 t/m 10 nauwkeurig bekeken alvorens ik het in de praktijk ging brengen. En fin, wie heeft er nog meer ervaringen omtrent dit onderwerp?

  • Hallo Ayudia,
   Bedankt voor je reactie. Wij zijn gelukkig niet afgekeurd door Daisycon, maar hebben ook geen goede ervaring met de cursus.
   Wij hebben in iedergeval ons LeadImpact account opgezegd zonder al teveel verlies en het restand bedrag netjes teruggestort gekregen (binnen 3 dagen).

 2. Beste allemaal,

  Ook heb ik ppv onthuld gekocht. Bij mij werkt het wel, alleen lang niet zo goed als hij beloofd. Ik heb nu ong 80 dollar geïnvesteerd en kom net aan 75 euro opbrengst. Ook is er absoluut wel concurrentie. Vooral bij datingsites betaal je zo 3 cent per popup. Een zeer slimme marketeer is die ricardo. Heeft iemand al ervaring met zijn nieuwe product?

  Gr Mauro

 3. Kijk uit voor Ricardo! Hij is goed in het aan de man brengen van zijn cursussen, maar als je vragen hebt na de aankoop, geeft hij niet thuis! Je bent dus gewaarschuwd! Heb zijn PPV-cursus aangeschaft; hij legt wat hij vertelt wel duidelijk uit, maar een heel cruciaal punt vond ik er in ontbreken: een module over testen. Zonder testen weet je niet wat converteert, dus gooi je makkelijk geld weg aan niet werkende campagnes. Ik had diverse vragen gesteld via de mail, maar ja, hij geeft geen gehoor. Echt dramatisch dus.

 4. Ik moet toegeven dat Ricardo niet vaak bereikbaar is, maar deze cursus is wel een van de allermakkelijkste die ik tot nu toe heb gevolgd.
  Dat niet alleen, ik heb op zijn reverse engineering methode zelfs een paar superwinstgevende campagnes gevonde.. ik verdien nu eindelijk geld online. dat moet wel echt gezegd worden vind ik.. je kunt als professioneel bedrijf het niet maken je klanten niet te beantwoorden maar hij weet z’n shit wel en het werkt echt.. ik verdien serieus bijna 20 euro per dag nu… veel minder dan hij zegt natuurlijk, maarja, ik hoef hier in ieder geval niks meer voor te doen!!!!

  • Aan Stefan de Weert,

   Is het mogelijk dat u me contacteert op mijn emailadres?
   Ik kocht oa deze cursus ook, doch door de zovele negatieve reacties hier en elders op het web had ik graag iets meer vernomen hoe u toch succes boekte(bescheiden maar ok),
   Alvast dank,
   vr gr
   Luc

 5. Meneer Ricardo Anthonio woont hier:

  Jos Klijnenlaan 192
  GELEEN, 6164 AW

  Als je z’n goed verdienste hebt, waarom zou je dan hier wonen?
  TOTALE SCAM!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending