Review: Instagram onthuld (Ricardo Anthonio)

Instagram, wie kent het niet? Even een foto hier en een foto daar. En sinds kort uiteraard de Instaweather app, maar wist je dat je ook geld kan verdienen met instagram? Waarschijnlijk niet. Overal valt tegenwoordig geld mee te verdienen, maar dat het ook met Instagram kon wisten wij nog niet. Tot we een review verzoek voor instagramonthuld.nl binnen kregen. We trokken onze stoute schoenen aan en besloten lekker ouderwets om een reviewcopy te gaan bedelen ;). Gelukkig was Ricardo erg enthousiast en leverde binnen een paar uur een reviewcopy aan met de woorden dat hij altijd erg serieus met zijn klanten omgaat. Of zijn product Instagram onhuld van dezelfde kwaliteit is als zijn communicatie gaan we uitzoeken! Lees snel verder wat we allemaal tegenkwamen in onze review over Instagram onthuld.

De verkoper(s)
De verkoper van instagram onthuld is Ricardo J Andreas. Hij lijkt in Arnhem geregistreerd te staan, maar zijn bedrijf Convertu komt uit Geleen. Dit doet ons denken aan de Gangsters van Geleen Reprezents (Youtube) en doet ons gniffelen. We vinden weinig historische achtergrond van Ricardo. We zien dat hij actief is op een internet marketing forum en hier zijn producten laat testen. Hij heeft ook het product gouden paaseieren ticket gemaakt dat eveneens via PayPro wordt verkocht. Hier lezen we niet heel veel positieve verhalen over. Ook zien we een oude Hyves pagina waar hij wat modellenwerk lijkt te doen. Tot nu toe niets om je zorgen over te maken op het product Gouden Paaseieren na.

Ricardo

Ricardo Anhonio

Wat claimt de verkoper?
De salespage van Instagram onthuld ziet er erg gelikt uit en de salesbeloftes spatten er vanaf.  Zo wordt er bijvoorbeeld gezegd dat de markt zonder concurrentie is. We hebben deze methode echter al voorbij zien komen op Engelstalige fora en hij wordt al een tijd gebruikt. Volgens Ricardo kun je de tijd die je normaal gebruikt om je te vervelen of te wachten beter besteden om op Instagram foto’s te bekijken en te liken. Hier heeft hij gedeeltelijk wel gelijk in. Bedenk je maar eens hoeveel tijd je per dag onzinnig besteed terwijl je hiermee ook je eigen business kan starten. Zijn salesvideo is verder volledig toegespitst om je over de streep te trekken om zijn methode te kopen en we moeten zeggen. Hij doet dit erg goed. Van Marketing heeft Ricardo wel veel verstand blijkt. Je hebt geen investering nodig om zijn methode toe te passen. Enkel een abonnementje voor onbeperkt internet als je daadwerkelijk je telefoon gaat gebruiken 😉

Wat krijg je?
Als je Instagram ontuld aanschaft krijg je toegang tot een videocursus die je een methode uitlegt om via Instagram traffic te genereren. Met deze traffic kan je dan met behulp van CPA offers een inkomen genereren. De cursus bevat alleen het videomateriaal. Verder krijg je er weinig bij, behalve exact dezelfde methode voor andere platformen 😉 en een paar voorbeeld campagnes die Ricardo zelf zegt te gebruiken. We hebben echter al vanuit de markt begrepen dat deze campagnes redelijk wat moeite en vooral tijd kosten om geld te verdienen.
De kwaliteit van de video’s is prima en je kunt genieten van iets meer dan 3,5 uur aan videomateriaal en een zuidelijk accent 🙂

Wat vinden klanten?
We lezen aardig wat ervaringen op het internet en deze zijn lang niet allemaal positief. Zo zou het contact met Ricardo niet of nauwelijks mogelijk zijn, omdat hij erg traag reageert. Ook als de campagnes die meegeleverd worden uitgevoerd worden en alle stappen doorlopen worden uit de cursus lijkt het toch nog moeilijk om er een aardig bedrag uit te halen. Echte scam en oplichtingswaarschuwingen of beweringen hebben we nog niet gevonden.

Wat is de prijs?
De prijs van het totaalpakket is €87,- euro. Je kan korting krijgen, dat gaat via de vaste manier van de pagina afsluiten waarmee je een “tijdelijke” kortingsaanbieding krijgt ;). Deze korting bedraagt 20 euro, waardoor je maar €67,- betaald voor dit systeem. Voor een videocursus is €67 niet erg veel. We zien cursussen die meer kosten, maar die leveren ook meer geld op dan Instagram Onthuld uiteindelijk doet. Als er een grotere kans was om met dit systeem geld te verdienen was deze prijs misschien meer op zijn plaats geweest.

Eindoordeel
Hoewel we al door Erik de Vries gewaarschuwd waren voor Ricardo besloten we hem toch het voordeel van de twijfel te geven. Hij heeft daadwerkelijk moeite gestoken in het maken van deze video cursus over het geld verdienen met Instagram. We vermoeden echter dat deze methode voor een beginner geen garantie meer is op het verdienen van geld. De markt is op dit moment vol met personen die ongeveer dezelfde strategie inzetten en er veel werk in steken en maar weinig voor terug zien. Misschien is de enige manier om hier nog goed mee te verdienen, het automatiseren van de sociale acties op Instagram. We hebben het echter met een bot geprobeerd (inclusief meerdere optimalisatieslagen), maar Instagram heeft hier bescherming tegen.
Ricardo heeft een methode, die kleinschalig inderdaad werkt, neergezet met het idee dat je hier snel en veel geld mee kan verdienen. In zijn video’s heeft hij het echter over 200 Instagram accounts. Dit vinden we niet echt haalbaar zonder bots en zonder de hele f*cking dag achter Instagram te zitten. Er zijn leukere baantjes die makkelijker en sneller geld opleveren dan dit.
Om Ricardo een oplichter te noemen vinden wij te ver gaan. Hij is verdomd goed in het maken van salespages, maar deze methode zal je met de tijd die je ook voor efficiëntere zaken kan gebruiken dan deze methode niet de dikke paycheck opleveren die hij je voorhoudt.
Wij vinden in ieder geval dat het product zijn geld niet waard is. We worden er niet echt warm van, ook al is het op het moment van schrijven 36 graden.

We zijn benieuwd of Ricardo zijn Salespage skills ooit nog eens in een cursus gaat gieten 🙂 Want daarvan zijn we overtuigd dat dat kwaliteit moet zijn.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Is Ricardo van Instagram Onthuld te vertrouwen?
 • Is Ricardo van Instagram Onthuld een fraudeur?
 • Is de cursus Instagram Onthuld? het geld waard, of is het oplichting?
 • Wat zijn de ervaringen met Instagram Onthuld van Ricardo ?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Instagram Onthuld  Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

13 reacties op “Review: Instagram onthuld (Ricardo Anthonio)

 1. Wel of geen oplichter? Nou, ik wou mijn geld terug op basis van zijn niet goed, geld terug garantie.. Waarin hij ook beweert om het geld zonder vragen terug te storten als dit binnen de 30 dagen gebeurt.

  Echter heb ik nog geen enkele euro terug ontvangen nadat ik dit verzoek indiende binnen de 30 dagen, dus vul het dan zelf maar in.

  De cursus zelf is leuk bedacht, maar veel te omslachtig, ik kan er niks mee..

  Ga ik mijn geld niet teruggestort krijgen, dan verdeel ik de cursus wel gratis via bepaalde links. Zo kan het ook, natuurlijk…

  Kortom, een ontevreden klant!

 2. Ik heb dezelfde ervaring als Steven. Ik ben op 20 juli begonnen om mjin geld terug te vragen. Nu zeker 5 mailtjes verder, heb ik nog geen enkele reactie van Ricardo ontvangen en nog geen cent verdiend.
  Ik denk dat hij wel degelijk een oplichter is.

 3. Jos Klijnenlaan 192
  6164 AW Geleen

  Dit is een adres die ik ontving met mijn factuur, als ik mijn geld niet terug krijg dan rij ik er wel ff naartoe!

 4. Zelfde ervaring met deze toch wel “sluwe oplichter”! Hij weet alles heel mooi te brengen in zijn cursussen, maar het werkt echter vrijwel nooit. Geen reacties op de vraag of ik mijn geld terug kan krijgen dat ik heb uitgegeven aan zijn bullshit verhalen. Kvk nummers kloppen niet, hij heet vast geen Ricardo en woont waarschijnlijk helemaal niet in Geleen of Maastricht.

 5. Wie o Wie weet waar Ricardo Anthonio woont of wat het adres is van zijn bedrijf? Ik ben op zoek naar hem en wil hem graaaag even spreken.

 6. Ik heb €137 en €17 betaald en ik heb ook gelezen niet tevreden altijd geld terug! Tot nu toe niks terug. Heb verscheidene mailtjes gestuurd . Dit is een vijf dagen geleden. Is er iemand die weet hoe jehet wel terug kan krijgen kosteloos?

  • Hallo Elly,

   We raden je aan om even contact met Sharepay op te nemen. Zij zijn een partij net als Paypro die Ricardo tegenwoordig gebruikt voor het incasseren van betalingen. Ricardo heeft onlangs de switch van PayPro naar Sharepay gemaakt. We hopen dat zij iets voor je kunnen betekenen.

 7. Ja ook zou van ricardo iets krijgen, moest betalen 1 euro, Heb dit doorgegeven aan hem, en hij zou het ook doogeven, Dat ik geen abbonnement kosten kreeg. Maar nada. Aanmaningen sharepay, en cib, En nu een DAGVAARDING. Wat kan ik hiermee, Heb hem al verschillende pb. gestuurd via fb. Contact mat sharepay, en het cib, Helpt niet. Ze zeggen gewoon opdracht. uit. Wat nu???? Dood schieten???? Oh trouwens JURI MUILENBOOM is een vriend, tevens ERIC DIEPERINK, Allemaal aan de hoogste BOOM OPHANGEN. Ze hebben pas nog, weer een webinar gehouden met zijn drieen, dan moest je 1000.00 euro in leggen. Het ging dacht ik om de nieuwste smartphone, die er kwam. Het liep als een trein. Wat zou hier van waar zijn???? Ben blij dat ik geen geld had toen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending