Review: Freds Bouwtekeningen

Eéns in de zoveel tijd hebben we een product in de review dat niet in de bestaande drie Monster Markten valt. Niet in afvallen, dating of geld verdienen. Vandaag hebben we er weer één, namelijk een product dat met klussen te maken heeft. We hebben deze markt nog niet gereviewed en toch blijken er via PayPro aardig wat van deze producten verkocht te worden, dus blijkbaar zit er of een goed werkende marketing campagne achter, of mensen zijn echt op zoek naar dit product. Wij vermoeden dat laatste.

De verkoper(s)
De maker van dit product is Fred Schouten. Alles lijkt te kloppen als we de gegevens achter de website opzoeken. Zijn e-adres lijkt een valide e-mailadres, maar verder kunnen we geen sporen vinden. Tot we gaan kijken waar de website zelf gehost wordt. Deze leidt ons naar een server van Dieleman Trading. Dieleman trading is een éénmanszaakje van Guide Dieleman en er staan een paar takken onder hetzelfde kvk nummer. Dieleman Trading, Dieleman Webdesign enz.. 🙂

Dieleman Trading heeft blijkbaar meer producten die via PayPro aangeboden worden en een paar niche websites. Ook een paar afbeeldingen staan nog naar een testomgeving lijkt het te wijzen. http://fredsbouw.dielemantrading.netdna-cdn.com/ komen we tegen. Door het feit dat de server enkel Dieleman Trading websites en Freds bouwtekeningen bevat lijkt het ons sterk dat deze geen band met elkaar hebben. Het zegt echter niet veel over de kwaliteit van het product, maar één ding is zeker. Er wordt geen bedrijf gecommuniceerd achter Freds Bouwtekeningen waar je op terug kan vallen, terwijl dat er wel lijkt te zijn.

Wat claimt de verkoper?
Fred Schouten claimt dat je veel geld kan besparen met zijn bouwtekeningen. Veel bouwtekeningen op internet zijn niet overzichtelijk en zitten slecht in elkaar. De bouwtekeningen van Fred zijn echter duidelijk en zijn pakket bevat er zoveel dat je altijd wel vindt wat je nodig hebt. Daarbij komt nog dat de bouwtekeningen van Fred voor elk niveau klusser zijn. Dit zijn niet echt claims die niet waargemaakt kunnen worden, dus tot zover nog niets om achterdochtig te worden.

Wat krijg je?
Je krijgt met dit product toegang tot het leden gedeelte waar je toegang krijgt tot een groot aantal bouwtekeningen. Ze zijn allemaal netjes gecategoriseerd, maar doordat het er behoorlijk veel zijn (we hebben niet geteld of het er meer dan 10.000 zijn) wordt het soms een beetje moeilijk zoeken. Je kunt dus niet altijd snel vinden wat je nodig hebt. Er zitten veel Engelse bouwtekeningen bij, waar je rekening mee moet houden als je geen Engels kan. Bouwtekeningen zijn vaak verklarend van zichzelf, maar sommige uitleg of onderdelen zal je dan door Google Translate moeten halen, of even moeten laten vertalen door een kennis.

Freds bouwtekeningen

Freds bouwtekeningen

Als bonus bij dit pakket krijg je software om bouwtekeningen te openen en te bewerken, de zogenaamde CAD software. Deze software zou een waarde van 650 euro vertegenwoordigen, maar dan heeft hij het over CAD software waar je een licentie voor nodig hebt. De software die je krijgt kost niets en is makkelijk via Google te vinden als je zoekt op “free cad software”. Een voorbeeld hiervan is Nanocad voor Windows.

De tweede bonus bij dit pakket is een gids met bouwtekeningen voor steigerhouten meubelen. Als echte klusser loop je gewoon even een winkel in die dit vverkoopt en bekijk je dit ter plekke hoe het in elkaar zit om het vervolgens makkelijk na te maken. Als onervaren klusser is deze gids echter wel handig. Deze gids is overigens in het Nederlands, dus makkelijk te lezen. Steigerhouten meibels zijn nog steeds hot en doen het zelfs goed op marktplaats, dus deze gids is wel een waardevolle toevoeging.

Als laatste bonus krijg je een levenslang membership. Het is leuk dat je niet per jaar hoeft te betalen, maar we weten allemaal dat wanneer de maker de stekker uit de website trekt je aan het kortste eindje trekt. Over het algemeen is het wel een compleet pakket.


Wat vinden klanten?

Als we zoeken op ervaringen met Freds Bouwtekeningen vinden we niet veel. We vinden natuurlijk wel veel ervaringen waar alleen de salesletter in staat zonder toegevoegde waarde, maar echte reacties op bijvoorbeeld klusfora kunnen we niet vinden. Ook de combinaties met oplichting, oplichters en andere negatieve termen zijn niet te vinden. Op Youtube vinden we een paar reacties, maar deze zijn alle drie in dezelfde week gemaakt en lijken onderdeel van een reclame offensief

Wat is de prijs?
De prijs is op het moment van schrijven €47,-. Dit is de zogenaamde herfst aanbieding, maar we zijn wel gewend dat dit soort aanbiedingen vaak ingezet worden om mensen tot aankoop over te doen gaan. De normale prijs is €97,-. Dit is iets meer dan het dubbele, maar als je veel klust en zelf veel in elkaar timmert is dit makkelijk terugverdient door zelf wat meubels te maken. De prijs lijkt op zich veel, maar als je nadenkt dat je hier duizenden bouwtekeningen voor terugkrijgt welke per categorie gesorteerd zijn, valt dat nog wel mee

Eindoordeel
Hoewel wij niet echt het klustype zijn, vinden we Freds Bouwtekeningen wel een mooi product. Het bevat enorm veel bouwtekeningen, dus je vindt altijd wel wat je aan bouwtekeningen nodig hebt. Desnoods combineer je een paar bouwtekeningen om je bouwwerk te optimaliseren. De bonus van de steigerhouten meubels vinden we een leuke toevoeging. Het bespaart je in ieder geval een hoop zoekwerk naar een goede bouwtekening voor je volgende klusproject. Van oplichting is hier geen sprake, want je krijgt wat je beloofd wordt: Een enorm grote bibliotheek met bouwtekeningen.

 

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 3.75 (12 reviews)

67 reacties op “Review: Freds Bouwtekeningen

 1. Fred Schouten is denk ik gewoon een alias van Guide Dieleman.

  Freds bouwtekeningen is gewoon een gedeeltelijk naar het nederlands vertaald product van clickbank.

 2. Als men even google raadpleegt op teds woodworking scam krijg je te zien dat hier wel terdege een misleidende factor in zit. Dit is een sortgelijk produkt en eens in de zoveel tijd wijzigt de naam om het nieuw te houden.

  Iets beter zoeken levert ook meer op. Zo is Fred woonachtig op een braakliggend terrein. Fred heet in de VS dus Ted. en zo zijn er nog wat “teds” en “freds”.

  Hoe werkt het dan:(volgens de amerikaanse site) Het betreft hier een piramidespel achtige constructie. Je wordt reseller en verkoopt het pakket en draagt een deel af aan je contactpersoon. De tekeningen zijn volgens amerikaanse fora een ongeorganiseerde verzameling van tekeningen. Men schat overigens in dat het er geen 10.000 zijn maar 2.500. Al met al zou ik juist doordat een gedegen organisatie lijkt te ontbreken dit nooit aanschaffen.

 3. Freds bouwtekeningen.

  GEEN vermelding op de website dat de meeste tekeningen in het Engels zijn, en dat de maatvoering in inch zijn.

  Dit was voor mij een probleem.
  Maar ja, ik had toch 30 dagen geld terug GARANTIE !

  NIET DUS ……………..

  Contact opnemen zeer moeilijk, en antwoord krijgen duurd lang, of helemaal niet.

  • Hallo Joop,

   Jammer dat je niet tevreden bent, maar met een simpel e-mailtje kun je je geld terug krijgen.

   Ik kan recent geen mail van een “joop” vinden, als je even via de website contact op wilt nemen dan kan dit opgelost worden.

   MVG

   • Geachte heer,mevrouw,

    Ik heb wel degelijk meerdere malen een mail gestuurd dat deze tekeningen voor mij niet geschikt waren.
    Ook heb ik hierbij het Referentienummer: 395442 vermeld.

    Ook heb ik aangegeven dat het beter was dat u vermeld op de website dat de maatvoereing in hoofdzakelijk in inch zijn, en in het Engels zijn.

    Ben in afwaching of ik nu wel mijn € 47,- terug krijg.

    van Stiphout.

   • Geachte

    Enkele maanden terug betaalde ik voor het pakket met bouwtekeningen maar heb die tot op heden nog niet thuis ontvangen . Graag zou ik weten wat er is misgelopen ? Graag had ik hieromtrent een antwoord gekregen van jullie via mail .

    mvg Johan

 4. Ik wilde graag een bouwtekening van een fatsoenlijk kippenhok.
  De site zag er veelbelovend uit.
  Helaas geen bruikbare tekeningen.
  Dus geld terug gevraagd.
  Nu inmiddels 3 mails verder, geen reactie of geld.
  Oplichterij, als je het mij vraagt.

  Mocht ik alsnog mijn geld terug krijgen, zal ik dit zeker vermelen. Niets zo vervelend als onterecht beschuldigen, maar……

  • Wat kan ik u vertellen over Freds bouwtekeningen!

   ALS HET TEMINSTE NIET WORDT VERWIJDERD.

   Iedereen mag van mij wat bijverdienen met Freds Bouwtekeningen,daar is niks mis mee. Maar als je ook reclame maak met de garantie van GELD TERUG BINNEN 30 dagen dan moet je ook zo sportief zijn om je daar aan te houden.
   Je komt dan niet met smoesjes van we hebben geen mail ontvangen van een JOOP. Zeker niet als u kenmerk van de bestelling in de mail vermeld staat.

   Op een antwoord na mij in een eerdere recensie moest ik maar een mail via de website sturen, nogmaals weer eens geprobeerd, en wat denk je……

   HELEMAAL NIETS.

   WAT EEN GARANTIE………….

   • Beste Joop,

    Hoewel wij als PPReviews niets aan de situatie kunnen veranderen, hopen we dat de maker van dit product je bericht ziett en je klacht serieus neemt.
    Houd ons en de lezers in ieder geval op de hoogte.

    Wat betreft het verwijderen van berichten: Dit doen we enkel en alleen als er sprake is van smaad.

  • Inmiddels toch netjes mijn geld teruggekregen.
   Dus hoewel personlijk niet tevreden over de tekeningen.
   Het woord geld terug bij niet tevreden wordt gehouden.
   Prima!

 5. Vandaag 13 juli een mail ontvangen van Fred met de mededeling dat het bedrag wordt terug betaalt.

  Wanneer het bedrag op mijn rekening staat zal ik dit hier even laten weten.

 6. Vandaag 17 juni het beloofde geld terug ontvangen.
  Er waren wat problemen met de overgang met andere software wat natuurlijk altijd kan gebeuren.
  Ondanks dit is het toch allemaal goed gekomen. BEDANKT……

  Ik kan alleen maar zeggen dat Freds Bouwtekeningen voor mij niet geschikt was. Dit wil niet zeggen dat wanneer u dit leest het voor u niet geschikt is.

  Nogmaals bedankt.

  M.v.gr. Joop

 7. Fredsbouwtekeningen slaat echt alles. Op de site wordt een tevreden klant aangedragen, Arnold Teppens, die helemaal niet bestaat. Hij zou docent zijn op het Delta College in Veendam. Ook die school bestaat niet. Er bestaat wel een Eemsdeltacollege, maar daar heeft nooit een docent gewerkt met die naam. Vervolgens is duidelijk te zien dat deze “docent” enthousiast reageert op een mail van Fred. Die mail van Fred begint met de aanhef “Dear…”. Waarom mailt Fred eigenlijk in het Engels? Dit ruikt niet, maar stinkt.

 8. Beste,

  Ik heb een paar maande terug freds bouwtekeningen aangekocht en vond dit een top product…

  Wat jullie lopen te zeiken over in het engels en een verkeerde maat aanduiding? Ik weet niet maar engels is voor de meeste denk ik geen probleem en de inche maat hier heb ik ff op gegoogeld en alles gewoon omgezet. En als je te lui bent om deze om te zetten, in de beter dhzelf zaak vind je meters met inch maat op dus moet je niet omrekenen. De tekeningen die ik gebruikt heb vond ik zeer intressant en helemaal goed! Voor mij als een echte doe het zelver vind ik dit een top product!!

  Groeten
  Tom

  Tom

  • Bedankt Tom voor je comment,
   zit er ook aan te denken om dit te kopen, lijkt me ideaal al die bouwtekeningen.
   Hoe lang duurde het bij jouw dat je de tekeningen in kon kijken, nadat je betaald had?

   bijv.dank
   vr.gr.
   Cornelis

   • Hallo Cornelis,

    Bij deze digitale producten is het over het algemeen direct na de betaling. Je inglog gegevens worden vaak direct verstuurd, waardoor je direct gebruik kunt maken van het product.

   • Beste Marcel,

    Alle maten zijn in millimeters aan gegeven in ons hele pakket zul je geen enkele inch maat meer vinden.

    Verder worden er continu nieuwe zelfgemaakte tekeningen toegevoegd

 9. Helaas zat er bij deze bouwtekeningen niet wat ik zocht,maar ik denk dat klussers hier heel erg veel aan kunnen hebben
  De afwikkeling was super, binnen een paar uur na mijn mailtje waarin ik beroep deed op de “niet goed geld terug” garantie was het geld terug gestort.

  Prima service!

 10. Op zoek naar een goede bouwtekening van een werkbank wordt ik regelmatig doorgelinkt naar Freds bouwtekeningen. Als voorbeeld krijg ik een bouwtekening van een werkbank te zien. Standaard kasttekeningetje, geen fantasie, niet speciaal, kan je zelf ook bedenken. Gelukkig zijn er wel goede bouwtekeningen te vinden. Niet bij Fred en gratis.
  Freds website komt als een soort virus steeds weer boven, via allerlei andere sites kom ik steeds weer bij Fred terecht. Zwaar irritant.

  • Hallo Gert,

   Dat klopt inderdaad. Freds bouwtekeningen lijkt behoorlijk verspreid te zijn door marketing. Zelfs op Marktplaats en op Fora over klussen kom je ze een aantal keren tegen. Voor sommigen kan een standaard tekening echter wel hulp bieden. Niet iedereen kan, of wil zelf de tekening bedenken voor zijn of haar bouwprojectje 😉

 11. Zeer tevreden over dit product! Een echte aanrader! De tekening die ik zocht zat er niet bij en op verzoek heeft Fred die speciaal getekend en binnen kortetijd geleverd. Klasse!

  • Snelle reacties via de mail. Bij mij zat de juiste maat er niet bij en had er geen trek in om alles te berekenen. Even een mailtje naar Fred en diezelfde week had ik ze.

 12. Goed product, precies wat ik zocht: een speelhuisje voor m’n kids en als een soort surprise stuitte ik op een aantal tekeningen van houten speelgoed. Dat containerschip ga ik zeker maken voor m’n zoontje!

 13. Je moet wel heel onnozel zijn door te denken dat dit allemaal echt is. Simpele Google afbeelding zoekopdracht van de foto van “Fred” leert dat het gewoon een stock foto is, waarbij “Fred” een soort van fotomodel is, misbruikt op nog veel meer van dit soort oplichting websites.
  De site http://www.fredsbouwtekeningen.nl is precies zo in mekaar geflanst dat de gemiddelde eerlijke Nederlander erin kan trappen, compleet met nep-reviews en nep-reacties over “hoe goed het produkt wel niet is.”
  Dames en heren, TRAP ER NIET IN!!!

  • Bedankt voor je reactie Klokkenluider.

   Hoewel het ongetwijfeld een stockfoto is, kunnen wij hem niet zo snel als jij vinden. Graag zien we wat meer onderbouwing voor kreten die je doet.
   Reacties als deze ontvangen we vaak op producten die we reviewen en helaas blijft het bij schreeuwen zonder daadwerkelijke onderbouwing. We zien graag een goed onderbouwd verhaal tegemoet, zonder enkel je mening te baseren op een salespage.

  • Geachte klokkenluider (waarom trouwens niet je eigen naam?),

   Je moet wel heel erg dom zijn om zonder onderbouwing allerlei kreten te uiten van misbruik en oplichting. Waarschijnlijk heb je zelf niet eens toegang tot de tekeningen. Is eigenlijk best oneerlijk om zomaar allerlei reacties neer te zetten.

   Zelf ben ik al jaren een tevreden lid en zie ik regelmatig nieuwe bouwtekeningen er bij komen. Zelf heb ik al twee keer een tekening gevraagd en deze werd helemaal gratis voor mij getekend.

 14. Dit is allemaal typisch een voorbeeld van Amerikaanse Marketing en het heeft maar 1 doel, via allerlei manipulaties klanten er toe overhalen om geld uit te geven.
  Ik heb ook sterk de indruk dat het allemaal Amerikaans is, misschien met een tussenpersoon.
  Je krijgt wat je koopt maar dus met weinig toelichting maar veel mensen hebben al direct het gevoel dat hier iets niet klopt en dat heeft te maken met de verkoopmethode.
  De foto deugt niet de recensies, deugen niet, de namen deugen niet enzovoort.
  Verder zijn de meeste tekeningen bestaande tekeningen, allemaal bij elkaar gesprokkeld en dat is waar je eigenlijk voor betaald, voor het bij elkaar sprokkelen. Eigenlijk kun je, als je ergens een plan voor zoek,t veel beter met het gewenste idee op internet gaan zoeken, dan vindt je met grote kans wat je zoekt en dan ook nog gratis. Via een vertaalprogramma kun je het idee in iedere taal opzoeken en dan kom je soms opmerkelijke dingen tegen.

  • Dat klopt inderdaad. De salespage en marketingtechnieken die gebruikt worden zijn erg gericht op het verkopen van het geheel. Je kunt een bouwtekening inderdaad gratis via het internet vinden en wat maten omrekenen. Net als dat je alles zelf kunt doen. Wil je echter geen tijd kwijt zijn met het internet afspeuren naar bouwtekeningen, omdat je je eigen tijd ook waarde vindt hebben, is de afweging voor een kant en klaar pakket met duizenden bouwtekeningen snel gemaakt. Ofweken lang zoeken om een verzameling als deze bij elkaar te sprokkele, of voor een paar tientjes een complete verzameling tot je beschikking. Wij zouden het wel weten en geven liever een paar tientjes uit in ruil voor wat meer vrije tijd 😉

   • Alle bouwtekeningen zijn voor 100% Nederlands en door ons zelf gemaakt. Het complete pakket is vernieuwd.

    Er zijn dus geen bij elkaar gesprokkelde bouwtekeningen in ons pakket te vinden ben je daar naar op zoek ga aub elders zoeken

 15. Veel dubbele reacties. Zit zelf dus te twijfelen om het pakket aan te schaffen voor mezelf en mijn moeder omdat die nogal graag aan het knutselen en klussen is in haar schuurtje. Zo zijn we een tijdje bezig geweest met steigerhouten meubelen waarvan je met beetje hulp van google gratis wel aardig wat van kunt vinden.. Alleen niet altijd even duidelijk en precies. Zoals beweert word op de site van freds bouwtekeningen zijn deze wel duidelijk en gedetailleerd. Maar als ik dan deze reacties lees dat veel in inches is en in het engels begin ik weer te twijfelen.. zie btw wel in de reacties dat de maatvoering in loop der tijd is aangepast, is iemand die dit kan bevestigen? En is de taal ook aangepast, voor mij niet zoon probleem het engels maar lastig voor mijn moeder.

  Maar zal er even over nadenken de truc van koop vandaag snel voordat je meer gaat betalen loopt al jaren zie ik dus zal volgende week ook nog wel gelden.

  Ps leuke site btw leuk dat je zo kunt bekijken wat de ervaring van andere consumenten zijn.

 16. 10000 tekeningen is overdreven

  Fred, ik vind het wel overdreven dat je het hebt over meer dan 10000 tekeningen…
  De kapstokken bijvoorbeeld heb je in 3 types: A, B en C.
  A heb je in 4 verschillende lengtes (waarbij de maten op tekening en stuklijst ook niet altijd overeen komen)
  B heb je in 3 houtsoorten en 8 breedtes
  en C heb je in 5 verschillende houtsoorten, maar dezelfde maat.
  Kortom 33 tekeningen waar 3 tekeningen voldoende had kunnen zijn.

  Did you find this review helpful? Yes No

  • Beste Rik,

   Alles is afhankelijk van vraag en aanbod.
   Wanneer er vragen komen doen wij er alles aan om er aan te voldoen en betekend dat er verschillenden lengtes en materialen nodig zijn dan zorgen wij er voor dat deze er ook komen.

   Hetgeen jouw wel lukt om alles door te rekenen daar hebben anderen moeite mee. Verschillende houtsoorten kunnen ook verschillende maten met zicht meebrengen waardoor alle afmetingen anders worden.

   Er zitten tekeningen bij die alleen al per stuk meerdere dagen werk kosten om te maken. Deze kunnen dusdanig complex worden wanneer er geen rekening wordt gehouden met de verschillende maten en mogelijkheden dat je zou verdwalen. Een en ander wordt nu voorkomen door daar rekening mee te houden

   Groeten Fred

   Did you find this review helpful? Yes No

 17. Het pakket aangeschaft voor 47 euro en hier mijn feedback
  Het software pakket is voor gewone gebruikers te moeilijk en is voor mij nutteloos. De bonus tekeningen voor de bank zijn goed inclusief een kooplijst maar nog geen zaaglijst of montagemateriaal
  De tekeningen zijn zeker leuk.en geven voor de ervaren doe het zelver een mooi overzicht. Zelf aangeschaft voor een pergola en een overkapping en misschien een kast. Vogelhuisjes etc niet kunnen vinden.
  De volgenden opmerkiingen:
  De kwaliteit van de tekening is redelijk maar beperkt.
  De hout koop lijst ontbreekt zeer vaak
  De stukslijst wat je moet zagen ontbreekt (deze gegevens moet je meestal zelf uit de tekening halen en dan de maten optellen.
  Er wordt niet uitgelegd welke montage maateriaal (zoals verzinkte of RVS schroeven) nodig is en welk gereedschap nodig is. PS: Een steigerplank van 3 cm in de lengte doorzagen is niet zo eenvoudig voor een gewone klusser
  Omdat voor een kast 5-11 verschillende lengtes en soorten hout worden gebruikt is dit steeds een nieuwe tekening. Echter als er geen kooplijst en stuklijst bij staan heeft dit geen zin
  Als er rond de 1000 tekeningen in staan die dan ook redelijk compleet zouden zijn dus inclusief kooplijst en zaaglijst zou ik een positief advies geven nu echter adviseer ik eerder gewoon te zoeken op youtube en internet

  Zeker het is geen miskoop maar voor iemand die maar een paar keer iets maakt onvoldoende steun via de koop-zaaglijst en handleiding hoe in elkaar te zetten

  Did you find this review helpful? Yes No

  • Beste Tuinman,

   Op elke tekening staat een zaaglijst/materiaal overzicht mocht deze niet zichtbaar zijn download dan de nieuwste versie van Adobe reader dan zie je ze er wel bij staan. Kijk ook even via de eigenschappen of de PDF niet wordt geopend met Windows Edge. Je moet de tekeningen echt openen met Adobe Reader

   Het feit dat je de vogelhuisjes niet hebt gevonden betekend dat je niet goed heb gekeken want ze staan er wel degelijk

   Een plank over de lengte doorzagen is met behulp van een zaagtafel geen enkel probleem.

   Jammer dat je ons niet even een mail hebt gestuurd via support@fredsbouwtekeningen.nl dan hadden we je gelijk kunnen helpen.

   Voor alle andere mensen die dit lezen we kunnen jullie ook altijd een paar gratis bouwtekeningen doorsturen zodat je het zelf kunt beoordelen of het iets voor je is

   Did you find this review helpful? Yes No

  • Beste Sander,

   Als het goed is, moet je een login krijgen voor je ledengedeelte naast je orderbevestiging. Heb je in je SPAM folder gekeken? Als je echt niets ontvangen hebt, raden we je aan dit even via de support van Freds Bouwtekeningen te regelen.

 18. Kwalitatief goede tekeningen

  Zeer tevreden over mijn aanschaf van Fredsbouwtekeningen. Ik vind het kwalitatief goede tekeningen en veelzijdig. Volgens mij moet er voor iedereen wel wat bij zitten. Ze zijn overigens allemaal Nederlands en in mm. Wel even de allernieuwste adobe versie downloaden om de stuklijst te kunnen zien. Had ik dus eerst niet gedaan terwijl het wel aangegeven stond op de site.

  Did you find this review helpful? Yes No

 19. Twijfel

  Toch nog erg veel twijfel als ik het pakket zal kopen of niet. Erg veel slechte reviews met verschillende meningen. Van slechte tekeningen tot weinig tekeningen en veel dezelfde tekeningen. Zeer zonde omdat het me toch erg makkelijk lijkt. Ik wacht nog wel even wat meer reacties af

 20. Twijfel

  Ook ik heb twijfel al een hele tijd en met mij velen denk ik maar door verschilende meningen de een vindt het niets en de ander vindt het goed ik wil een schuur met een puntdak maken maar ik weet ook noet of er een voorbeeld daarvan bijzit ?

 21. twijfel

  Beste
  Omdat er wat twijfel bestaat over de duidelijkheid van de bouwplannen zou
  ik graag enkele vb van een bouwplan doorgestuurd krijgen!
  Dan kan ik voor mezelf uitmaken of dit een goed idee is om de box aan te kopen
  Mvg.

  • Hallo Tim,
   Je kunt het pakket uitproberen en eventueel gewoon je geld terugvragen als je het toch niets vindt. Wij kunnen helaas niet zomaar tekeningen opsturen. Wij zijn namelijk geen eigenaar van het product.

 22. Inloggen??

  Ik probeerde laatst in te loggen, maar dat was helaas niet mogelijk. Ook de optie wachtwoord resetten werkte niet bij mij. De site is blijkbaar vernieuwd en daardoor kan ik niet meer inloggen. Waarom heb ik dan dat geld betaald???

  Did you find this review helpful? Yes No

 23. Uitstekend product!

  Uitstekende producten, die bouwtekeningen.
  De tekeningen zijn duidelijk en overzichtelijk, alles in mm (geen inch!), materialenlijst erbij, een paar handige bonusboeken erbij (onder andere een uitgebreid overzicht van alle bouwbenamingen!), kortom: Fred levert wat hij zegt en zelfs meer dan dat.

  Did you find this review helpful? Yes No

 24. Handig, vertaald of niet

  Ook al is het product vertaalt vanuit het Engels, dat doet me niet zoveel. Veel van de tekeningen kon ik goed gebruiken bij mijn eigen projectjes. De tekeningen zijn duidelijk genoeg, ook als je nog niet veel van tekeningen gewerkt hebt. De houvast zorgt voor mooie projectjes die nu in mijn huis staan te pronken. Heb er zelfs al een paar met winst op marktplaats verkocht.

  Did you find this review helpful? Yes No

  • Hallo Dirk,

   Dat is inderdaad zo. Sommige tekeningen van Freds Bouwtekeningen zijn vertaald vanuit een Engels product, maar dat hoeft de pret natuurlijk niet te drukken. Het gaat erom wat je ermee doet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending