Nieuwe naam, zelfde principe

Na een jaar onder de naam PayProreviews.nl gewerkt te hebben zijn we sinds enige tijd actief onder de naam PPreviews. PayProReviews heeft een goede naam opgebouwd als enige onafhankelijke platform voor reviews van PayPro producten, maar vanaf vandaag (8-5-2013) is dat gedeeltelijk veranderd. We veranderen van naam en ook van domein. De rede hiervoor is dat PayPro teveel vragen kreeg door onze reviews. Sommige van onze bezoekers waren in de beleving dat PayProReviews.nl en PayPro door hetzelfde bedrijf geleid worden en dat is niet het geval. Alle websites die PayPro in de naan hebben of in het domein werden verzocht dit te veranderen, dus als het goed is zijn wij niet de enige met een naam en domein en of naamsverandering.

Wat gaat dat betekenen voor jou?
Eigenlijk helemaal niets. De url’s uit je favorieten die naar PayProReviews.nl staan te wijzen zullen allemaal netjes doorgestuurd worden naar het nieuwe domein. De website blijft verder hetzelfde en de structuur ook. (Don’t change a winning team). Het logo links bovenin is iets veranderd en ook de naamPayProReviews.nl of PayProReviews is overal in de website vervangen door PPReviews. Weinig spannends dus.

We blijven gewoon onafhankelijke reviews schrijven voor jullie als bezoekers. Er komen wekelijks nieuwe producten bij en dus zullen onze reviews niet stoppen.

Toch blijft het wel spannend om te zien wat een naam en domeinverandering met de website gaat doen. Als alles volgens het boekje gaat hopelijk niet veel 🙂

PS. Een bijkomend voordeel is dat de nieuwe domeinnaam minder letters bevat. Scheelt toch weer typen 😉

PPS. Wij zijn in geen enkele vorm onderdeel van PayPro en opereren volledig zelfstandig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *